Ετικέτες

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Μήνυση στον Jim Carrey για την αυτοκτονία της συντρόφου του!

Πριν από ακριβώς ένα χρόνο η Cathriona White, σύντροφος του Jim Carrey, έβαλε τέλος στη ζωή της, αφήνοντας πίσω της ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο οποίο εξομολογούνταν την αγάπη της για τον star του Hollywood. Σήμερα, η υπόθεση δεν έχει κλείσει καθώς ο πρώην σύζυγός της White κατέθεσε μήνυση κατά του Καναδού ηθοποιού κατονομάζοντάς τον ως υπαίτιο για τον θάνατο της Cathriona.
Ο Mark Burton, με τον οποίο είχε χωρίσει η White αλλά όχι και τυπικά, ζητάει από τον Carrey αποζημίωση αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων ως κύριο υπαίτιο για τον θάνατο της Cathrion. Αιτιολογία; Πως τα φάρμακα που χρησιμοποίησε η 30χρονη makeup artist για να αυτοκτονήσει ήταν συνταγογραφημένα στο ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Carrey.
Από την πλευρά του, ο Carrey εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, η οποία αναφέρει: «Θα ήταν εύκολο για μένα να κάτσω σε ένα δωμάτιο με τον δικηγόρο αυτού του ανθρώπου και να κάνω κάποιον διακανονισμό. Δεν θα αφήσω μια κερδοσκοπική κίνηση να βλάψει τη μνήμη της γυναίκας που αγαπώ. Τα προβλήματα της Cathriona υπήρχαν πριν γνωριστούμε και ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσουν μερικοί να ψάχνουν κέρδος από εκείνη και να την αφήσουν να αναπαυθεί».
Η συνέχεια στα δικαστήρια…
 

Πηγή: followme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου