ΥΛΙΚΑ
- 35 γρ ρυζογκοφρέτες
- 115 γρ φυστικοβούτυρο
- 25 γρ κακάο σκόνη
- 60 γρ μέλι ή σιρόπι αγαύης/ σφενδάμου
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Με τα χέρια θρυμματίζω τις ρυζογκοφρέτες σε ένα μπολ (όχι με πολυκόφτη γιατί θα γίνουν σκόνη).
- Προσθέτω το φυστικοβούτυρο, το κακάο και το μέλι (για να είναι πιο εύκολη η ανάμιξη μπορώ να ζεστάνω ελαφρά το φυστικοβούτυρο και το μέλι για να είναι πιο ρευστά).
- Αναμιγνύω πάρα πολύ καλά να γίνει ομοιογενές το μίγμα.
- Καλύπτω με λαδόκολλα μια φόρμα 25x11 εκ και ρίχνω το μείγμα συμπιέζοντας το καλά με τη ράχη του κουταλιού.
- Σκεπάζω με μεμβράνη και το βάζω στην κατάψυξη για 3 ώρες (έως και μια νύχτα) να κρυώσει καλά.
- Βγάζω μεταφέρω σε επιφάνεια κοπής και κόβω σε μπουκίτσες.
- Αποθηκεύω στην κατάψυξη μέσα σε κλειστό δοχείο.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Θερμίδες: 66kcal | Υδατάνθρακες: 7γρ | Πρωτεΐνη: 2γρ | Λιπαρά: 4γρ | Κορεσμένα λιπαρά: 1γρ | Νάτριο: 32mg | Κάλιο: 73mg | Φυτικές ίνες: 1γρ | Σάκχαρα: 4γρ | Βιταμίνη C: 1mg | Ασβέστιο: 6mg | Σίδηρο: 1mg
Πηγη:PAXXI.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου