Ετικέτες

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Τα 5 πιο ενοχλητικά πράγματα που συμβαίνουν όταν ένας άνδρας σου κάνει στοματικό σεξ

Το στοματικό σεξ μπορεί να είναι μια απίστευτη και πάρα πολύ απολαυστική εμπειρία για εσένα όταν ο τύπος που σου το κάνει ξέρει τι του γίνεται και υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας. 
Ωστόσο υπάρχουν και μερικοί που δεν το κατέχουν και σίγουρα χρειάζονται -αν όχι περισσότερη εξάσκηση- μία παραπάνω κατεύθυνση στο τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουν. 

Αναφερόμαστε σε αυτές τις αμήχανες στιγμές που ένας άντρας καθώς σου κάνει στοματικό σεξ:
1. "Επιτίθεται" στην κλειτορίδα σου λες και του έχει κάνει κάτι 
Σίγουρα η διέγερση της κλειτορίδας είναι απαραίτητη, αλλά πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο σημείο οπότε χρειάζεται πολύ απαλή μεταχείριση. Επίσης, δεν είναι το μόνο σημείο στον κόλπο που ερεθίζεται.Υπάρχουν ένα σωρό ακόμα περιοχές και σημεία γύρω από αυτή κατάλληλα για "εξερεύνηση".

2. Νευριάζει επειδή του δίνεις οδηγίες  

Η έλλειψη επικοινωνίας είναι το μεγαλύτερο σφάλμα κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, επομένως δεν υπάρχει λόγος να θίγεται κανείς όταν μια κοπέλα προσπαθεί να κατευθύνει τον άλλον. Μα δεν καταλαβαίνει ότι έτσι, και εσύ θα περάσεις καλύτερα και εκείνος;    


3. Προσπαθεί να διατηρήσει οπτική επαφή

Ναι, εννοούμε αυτό που καθώς βρίσκεται εκεί κάτω, έχει το βλέμμα του στραμένο προς τα εσένα σαν να του έχουν τραβήξει με το ζόρι τα βλέφαρα προς τα πάνω. Ειλικρινά είναι περιττό.

4. Ρωτάει συνεχώς αν κοντεύεις
Και αυτομάτως σε κάνει να απομακρύνεσαι ακόμα περισσότερο από τον οργασμό.

5. Σταματάει ακριβώς την στιγμή που του λες "μη σταματάς" 
Λες και το κάνει επίτηδες. Ππφφφ. 

Πηγή: cosmopolitan.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου