160
γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
700
γρ. άγλυκος πουρές κάστανου [κονσέρβα]
100
γρ. ζάχαρη
150
γρ. βούτυρο φρέσκο
60
γρ. κακάο
Εκτέλεση:
Λιώνουμε
τη σοκολάτα μας σε μπεν μαρί και σ’ αυτό προσθέτουμε το βούτυρο και τη
ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά και ακολούθως προσθέτουμε τον πουρέ του
κάστανου. Αφήνουμε για ένα δίωρο περίπου στο ψυγείο και έπειτα πλάθουμε
τα τρουφάκια μας, τυλίγοντάς τα με κακάο.
πηγή: sigmalive.com
πηγή: sigmalive.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου